Dobro došli na Crvenice.com

Predstavljamo vam novu internet stranicu Crvenice.com ! Zasto je napravljena? Kome je namijenjena?

Oduvijek je postojala ideja da našem selu Crvenice  nešto uzvratimo za mnogobrojna lijepa sjećanja, provedeno dijetinjstvo ili provedene praznike u našem voljenom selu.

Nekolicina Crveničana smišljala je način  kako bi se povezali Crveničani diljem svijeta, kako bi mogli biti bliže našem selu, te kako bi oživjeli zajedništvo u našem selu. Tako je nastala ideja da se pokrene internet stranica, koja bi nosila naziv Crvenice.com te bi tako i naše selo bilo “online” .

Kao što vidite u toj namjeri smo i uspjeli te vam želimo srdačnu dobrodošlicu na našu stranicu!

Na ovoj stranici želimo objavljivati pripovjesti, slike, pjesme i još puno toga od naših Crveničana tako da budu dostupni svima, da svi možemo vidjeti i pročitati gdje su naši Crveničani, čime se svi bave i ono najljepše kad ćemo se opet sresti sa nasim dragim prijateljima i rodbinom.

Uvijek ima puno toga za ispričati kao naprimijer rođenja, Krštenja, pričesti, krizme, svadbe, povratci i proslave općenito, kao i jedno obično grilanje.

Dakle, pozivamo vas da pošaljete svoje priče sa slikama na našu e-mail adresu ( info@crvenice.com ) koje ćemo objavljivati na stranici.

Ovo je bilo nekoliko informacija za početak o našem planiranom radu, nadamo se da ćemo uz pomoć svih vas izgraditi jednistvenu stranicu na koju ćemo moći svi biti ponosni!

Vas crvenice.com tim.

 

Podijeli ovaj članak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *