Blog

Crvenički malonogometaši osvojili treće mjesto

WhatsApp Image 2020-01-05 at 18.24.21

Ove godine se opet igrao Božićni turnir u malom nogometu u Tomislavgradskoj dvorani.

Ponosno možemo reći da su Crveničani imali čak 2 ekipe. Jedna ekipa je nastupala pod imenom Crvenice, a druga pod imenom Caffe Bar Trokut Crvenice.

Ekipa Crvenice sa postavom naših dečki koji igraju termin svake nedjelje već godinu dana je ispala u skupini, a ekipa Caffe Bar Trokut Crvenice je izborila treće mjesto. Mnogi kažu da je naša ekipa sa igrom i borbenošću zaslužila najmanje finale, ali u polufinalu su naletjeli na ekipu Roško Polje koji su jednostavno bili prejak protivnik. Naši momci su pružili dosta dobar otpor jakom protivniku, ali prevladala je fizička moć Roškog Polja koji je imao 5 ili 6 zamjena, dok su naši samo jednu i to se na kraju pokazalo kobno.
Naši navijači su, kao i dosad, bili najsvjetlija točka cijelog turnira te su svaku utakmicu dolazili u vrlo velikom broju i jako bučno su pratili naše malonogometaše.

Pod trenerskom palicom Bože Miloša Boće ekipa je u 6 odigranih utakmica imala fantastičnu gol razliku 29-8, a skoro svi igrači su zabili 5 ili više golova.
Za ekipu Caffe Bar Trokut Crvenice su nastupili:

Ilija Gudelj Kurnjazov (golman)
Stipe Miloš Kažin
Petar Gudelj Kikin
Marko Zorić Gegić
Petar Radoš Rankov
Ivan Jurič Conja
Ivan Buljan Petrov
Jakov Zorić Gegić
Antonio Radoš Krojfov

Zahvaljujemo Ivanu Juriču Conji za nastup za ekipu, i kapetanu,treneru, igraču pa i na kraju golmanu Boži Milošu Boći koji je najviše dao za ekipu i koji je Crvenički nogomet zadnjih nekoliko godina digao na zavidnu razinu.
Posebno hvala našim navijačima, bez vas ovo ništa ne bi značilo

Vaš tim crvenice.com

Tekst i Slike: Ekipa Caffe Bar Trokut Crvenice

Podijeli ovaj članak