Blog

Zlatni jubilej

k-30850168_10216362624321081_879628148_o

50. godišnjica braka Bože i Matije Radoš

Bože Radoš i Matija rođ. Filipović proslavili su 50 godina braka 12.04.2018. godine u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije. U istoj crkvi 2.02.1968. godine vjenčao ih je fra Bono Krndelj. Misu je slavio fra Vinko Kurevija koji im je udijelio blagoslov. Nakon obnovljenih bračnih zavjeta pozvao ih je da i dalje žive svoju vjeru koja im je bila veliki oslonac kroz ovih 50 godina.

Matija i Bože su živjeli kao i svi koje je pratila sudbina odvojenog života. Bože je bio u Njemačkoj na radu, a Matija je skrbila za djecu. U zadnjih par godina pred mirovinu otišla je i ona Boži u Njemačku.

U 50 godina zajedničkoj života bilo je i lijepih i teških trenutaka, ustrajni u svojoj ljubavi i vjeri uspjeli su sve prebroditi i podići svoja četiri sina: Ivana, Antu, Stanka i Iliju. Oni su im podarili 7-ero unučadi i zahvaljuju im na svemu što su kao pravi roditelji učinili za njih.

Uz obitelj, rodbinu i prijatelje slavlje se nastavilo u restoranu „Europa“ u Tomislavgradu. Po želji slavljenika slavlje su uveličali guslar i diplar iz Posušja. To sve možete vidjeti u videima i fotografijama.

Morate priznati da su Gudelji baš imali velikog razloga ovih dana za slavlje, kako reče naš Žukić: „ Nije nam dodijalo“ , a vidjet ćete u videu kako pjeva gangu.

Ovom  prilikom i  mi čestitamo Boži i Matiji na njihovom velikom jubileju.



Vaš tim crvenice.com

Tekst: Lucija Radoš

Slike i video: rodbina

 

Podijeli ovaj članak