Blog

NK Crvenice – Božićni malonogometni turnir

nk_crvenice_naslovna

Ovih dana odrzava se u Tomislavgradu trinaesti Bozicni malonogometni turnir na kojem nastupaju i nasi Crvenicani

Donosimo vam izvještaje s odigranih utakmica, koje je napisao i nama poslao naš Ante Radoš – Žućo

Prva utakmica: Crvenice – Sujica

Početak utakmice krenuo je jako loše za nas, te su Šujičani iz naših pogrešaka došli do dva lagana pogotka. Do poluvremena smo smanjili zaostatak te u nastavku, uz veliki broj promašenih prilika, ipak stigli do 2:2.

Redale su se velike prilike u nastavku, ali i još veće obrane njihovog vratara. U zadnjih pet minuta, dok smo mi napadali, a protivnički napadači odmarali, preokrenulo se u njihovu korist te primamo pogodak koji je značio kraj našim nadanjima u veliki preokret.

Druga utakmica: Crvenice – Kolo

Početak utakmice je jednako loš kao i protiv Šujicana.

U prvoj minuti primamo pogodak, međutim jako brzo se vraćamo. Ipak taj pogodak kao da je njima dao krila i uskoro smo ponovno u minusu. Zatražena je minuta predaha nakon nesretno primljenog pogotka i izgleda kao da je samo jedna momčad na terenu. Nižemo prilike i napokon je urodilo plodom, imamo 2:2!

U drugom poluvremenu smo bolji i jači te smo jako blizu preokretu, ali nedostatak koncentracije je kriv što ne vodimo i onda po starom receptu, poklanjamo gol Koljanima pred sami kraj i tako ostajemo bez šansi za nastavak natjecanja.

Ante i cijela ekipa zeli se zahvaliti MZ Crvenice na podršci i novčanom doprinosu, kojime su omogućili nastup na turniru.

Još nešto za kraj od Ante:

“S obzirom da je Crvenice smješteno u skupinu smrti, naša momčad je pokazala veliko zajedništvo i samo je sreća kriva za to da smo nakon dvije utakmice službeno ispali iz natjecanja. U četvrtak 21.12.2017 u 17:00h igramo oproštajnu utakmicu, ali ne i nevažnu. Mi smo pobjednici i tako se i želimo oprostiti od turnira te se nadamo velikoj podršci za kraj.

Premije na žalost nismo zaradili ali jesmo simpatije”

Hvala ekipi NK Crvenice i našem Anti.

Vas tim crvenice.com

 

 

Podijeli ovaj članak