Blog

Postulanti i novaci posjetili župu Seonicu

received_4247928678600723

Poznato je da je naša župa u posljednih par godina bogatija za 3 duhovna zvanja, stoga je uvijek lijepo čuti priče o duhovnim pozivima. Ove nedjelje smo imali priliku čuti čak 4 priče.

Našu župnu crkvu u Seonici su posjetili postulanti i novaci sa svojim odgojiteljima fra Ikom Skokom i fra Stankom Mabićem. Svojim pjevanjem su uveličali misno slavlje, a kasnije su sa župljanima podijelili svoje priče o duhovnim pozivima.

Misu je predvodio fra Iko Skoko, a koncelebrirali su naš župnik fra Vinko Kurevija i novak fra Ante Kelava.

Nakon svete mise, prvo smo imali priliku čuti svjedočanstva postulanata Danijela Milićevića iz župe Čerin i Ante Dodiga iz župe Seonica. Opisali su nam kako izgleda jedan običan dan u životu postulanta.

Nakon njih, svoje svjedočanstvo su sa župljanima podijelili novaci fra Lucijan Zeljko iz župe Široki Brijeg, te fra Ante Kelava iz župe Roško Polje. Također su opisali jedan dan u životu novaka.

Bilo je zaista lijepo čuti sva svjedočanstva, ali i njihovo pjevanje. Nadamo se da ćemo ih imati priliku opet čuti. A dotada, u nastavku možete poslušati njihovu izvedbu pjesmama „Krist na žalu“ i „Ostani s nama“.

 

Vaš tim crvenice.com

 

Podijeli ovaj članak