Blog

Novi dresovi HNK Crvenice 2

IMG-20230325-WA0004

Novi dresovi za prvake trećeg poluvremena: HNK Crvenice 2 će igrati ovogodišnju ONL u novim dresovima koje sponzorira Auto-busglas GmbH

Uprava, stručni stožer te kompletan igrački kadar predvođen kapetanom Jozom Radošom – Čakom izražava riječi zahvale gospodinu Daliboru Radošu – Dadi te njegovoj tvrtki Auto-busglas na hvalevrijednoj donaciji novih dresova za potrebe kluba.

Dado je na vlastitu inicijativu i u potpunosti sam, u dogovoru sa operativcima kluba, snosio troškove izrade nove opreme kluba – 36 kompleta dresova (dres, šorc i štucne) sa posebnim dizajnom na dresu gdje je u prvom planu istaknuta panoramska fotografija sela okovanog snijegom uz već standardni brend kluba – brojevi igrača izraženi u ‰ gdje se vuče asocijacija na pozitivnu atmosferu i druženje poslije utakmice što je osnovna ideja ovog sportskog kolektiva.

HNK Crvenice 2 u znak zahvale sponzoru ovim putem obećava da će zadnje atome snage ostaviti na travnjaku te sponzora i mjesnu zajednicu predstaviti na najbolji mogući način na ONL 2023. godine.

U nastavku teksta možete pogledati kako izgleda nova oprema kluba.

Uprava HNK Crvenice 2

Vaš tim crvenice.com

Podijeli ovaj članak