Blog

Primanja i Obećanja Frame Seonica

20201122_190011

22.11. na Svetkovinu Krista Kralja, po završetku Vremena kroz godinu, i mi obnovismo obećanja, primismo nove mlade članove u Framu, dok su neki po prvi puta dali obećanja.

Geslo ovih naših Primanja i Obećanja je glasilo “Dođi Kraljevstvo tvoje Gospodine”. Mirnu i polupraznu crkvu koju su samo ispunili naši roditelji koji nas podupiru u našem pozivu, i mi, odjekom svojih prelijepih mladih glasova uveselili su framaši glazbene sekcije Frame Tomislavgrad i na tome im hvala.

Pozdravivši nas, fra Marin se lagano zaputio u propovijed pričavši nam o važnosti oprosta i slobode. Hvala mu što nam je došao i održao tako miran i intiman obred u krugu nas, naših roditelja i našega duhovnog asistenta kao i framaša iz Tomislavgrada.

Nadam se da smo shvatili na što smo zapravo pozvani. Frami koliko dadneš, trostruko će ti uzvratiti.

Hvala vama dragi naši roditelji, što nas podupirete u našem framaškom pozivu, da slijedimo našega svetog Franju Asiškog koji nam treba biti uzor u životu, kako se darovati drugima i pružati pomoć potrebitima. A mi smo tu, da drugima budemo uzor u životu, kako se svi trebamo ljubiti i poštovati u zajedništvu, molitvi i vjeri.

I na kraju, dragi naš Gospodine, Bože naš, hvala ti što nam ovo sve omogućuješ! Daj da nam lica uvijek budu ozarena radošću kako bismo uistinu donosili Tvoju Radosnu vijest!

Frama Seonica

Vaš tim crvenice.com

Podijeli ovaj članak