Blog

Uspjeh za domaći brend

MFW (6)

U Milanu predstavljena najnovija kolekcija torbi My Lovely Bag

Svi modni insajderi znaju da je predstavljanje kolekcije u Milanu zaista poseban trenutak u karijeri dizajnera. Marija Perić dobila je priliku svoje torbe My Lovely Bag prikazati pred talijanskom publikom na jednom od najcjenjenijih Tjedana mode u svijetu.

Na Tjednu mode u Milanu, istaknule su se torbe hrvatske dizajnerice Marije Perić (rođ. Čuić iz Crvenica), koja stoji iza brenda My Lovely Bag.

Nakon devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, Perić je svoj rad predstavila na Tjednu mode u Milanu, što je važan uspjeh za svakog modnog dizajnera.

Uz retrospektivu nekih ranijih, popularnih modela torbi My Lovely Bag, u Milanu je predstavljena jesenska kolekcija u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe.

Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna, decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika ili remenja upotpunjenih lancem pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa, šarolika kolekcija dizajnirana je za žene različitih profila i ukusa.

Kako je došlo do poziva na Tjedan mode u Milanu?

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja, na adresu My Lovely Bag početkom ljeta stigla pozivnica za ovaj važan modni događaj.

“Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom koja je uzvratila najljepšim ovacijama, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada trudu i radu ovog brenda, koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće obožavateljice modnih dodataka”, kažu glasnogovornici brenda.

Vaš tim crvenice.com

Piše: Gloria.hr

 

Podijeli ovaj članak